DE THI TIẾNG ANH LỚP 9 CÓ ĐÁP AN

Lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - liên kết tri thức

Lớp 2 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 3

Sách giáo khoa

Tài liệu tham khảo

Sách VNEN

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - kết nối tri thức

Lớp 6 - Chân trời sáng tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 7

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 10

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Cơ sở dữ liệu


*

100 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 9 mới năm 2021 - 2022 gồm đáp án | Đề thi giờ đồng hồ Anh 9 học tập kì 1, học tập kì 2 tinh lọc

Bộ đề tổng hợp đứng đầu 100 Đề thi giờ Anh lớp 9 chương trình new năm học 2021 - 2022 học tập kì 1 và Học kì 2 chọn lọc, tất cả đáp án, cực tiếp giáp đề bằng lòng gồm những đề thi thân kì, đề thi học tập kì. Bộ đề thi được biên soạn dính sát hình thức đánh giá bán năng lực học sinh mới độc nhất theo Thông bốn 22 của cục Giáo dục & Đào tạo. Mong muốn bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong những bài thi giờ đồng hồ Anh 9 mới.

Bạn đang xem: De thi tiếng anh lớp 9 có đáp an

Bộ đề thi giờ đồng hồ Anh 9 này được tổng hợp, tinh lọc từ đề thi của những trường thcs trên cả được cùng được lực lượng Giáo viên soạn lời giải chi tiết giúp học sinh dễ dãi rèn luyện, đánh giá năng lực của bao gồm mình. Để xem chi tiết, mời quí độc giả lựa lựa chọn một trong các bộ đề thi bên dưới đây:

Mục lục Đề thi tiếng Anh 9 new năm 2021 - 2022

Bộ đề thi học sinh giỏi

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo .....

Đề thi giữa học kì 1

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: giờ Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others

1. A. Divide B. Religion C. Primary D. Comprise

2. A. Compulsory B. Industry C. Hamburger D. Eruption

3. A. Enjoyed B. Invited C. Mended D. Lasted

4. A. Machine B. chair C. check D. child

II. Choose the correct answer for each sentence

5.Vietnamese people are very ……….......... .

A. Friend

B. Friendly

C. Friendship

D. Friendliness

6. Let’s about my problem.

A. Talk

B. Talking

C. To lớn talk

D. Talked

7. Vietnam is a …………country. The weather is usually hot there.

A. Tropical

B. Cold

C. Warm

D. Heat

8. The doctor ...................... Me not to stay up too late at night.

A. Advised

B. Suggested

C. Insisted

D. Forced

9. She was sick yesterday,……….she was absent from school .

A. Since

B. So

C. Because

D. But

10. My friend is fond of ……….TV in the evening.

A. Watching

B. Lớn watch

C. Watch

D. Watched

11. Some designers have taken______ from Vietnam’s ethnic minorities.

A. Inspiration

B. Education

C. Impression

D. Tradition

12. 12. Jeans ______all over the world today.

A. Is sold

B. Was sold

C. Will be sold

D. Are sold

III. Give the correct size of the verbs in brackets.

13. I (see) .............................................her recently.

14. The children often love (watch) .......................cartoons.

15. I wish It (not rain) ............................................. Tomorrow.

16. This exercise must (do) ...................................carefully.

IV. Give the correct khung of these words

17. These clothes look very ............................ . (fashion)

18. Some designers have ...................... The Ao dai by priting lines of poetry on it. (modern)

19. Nguyen Du is a famous Vietnamese ………………. . ( poem )

20. He always wears a ……………….shirt. ( stripe )

V. Read the following passage & choose the best answer.

We don’t only choose clothes lớn make us look…21…., we also use them lớn tell the world …22….our personality. The clothes we wear & our …23….as a whole give other people useful information about what we think and…24….we feel. If we feel cheerful, we usually wear …25….clothes and if we feel …26….we sometimes put on dark clothes. But why bởi vì teenagers wear đen so…27….? Is it because they feel miserable all …28….? This is unlikely lớn be the case. It is probably just because it is …29….to wear black, và young people they are real fans of …30…. .

21.

A. Attract

B. Attractive

C. Attractively

D. Attraction

22.

A. Of

B. With

C. By

D. About

23.

A. Appear

B. Appearance

C. Appeared

D. Appearing

24.

A. Which

B. What

C. How

D. When

25.

A. Colorful

B. Colors

C. Colorfully

D. Colorless

26.

A. Depress

B. Depressed

C. Depressing

D. Depression

27.

A. Frequent

B. Frequency

C. Frequently

D. Frequenty

28.

A. The time

B. The day

C. The week

D. The month

29.

A. Fashion

B. Fashionable

C. Fashioner

D. Fashioned

30.

A. Fashion

B. Fashionable

C. Fashioner

D. Fashioned

VI. Listen to a man talking about the findings of a survey on teenagers’ stress. Decide if the following statements are true (T) or false (F). (unit 3)

31. Unlike teenagers, adults don’t get stressed. .................

32. 30 – to lớn – 70 - year olds are experiencing higher bao tay level than they consider to lớn be healthy. ................

33. The most common reason for teenagers‟ áp lực is school. .................

34. Thinking about what to do after high school is not a source of bít tất tay for teens..................

35.Stress affects teens emotionally only. .................

VI. Rewrite these sentences (1m)

36. What a pity! I can’t speak English well.

I wish..............................................................................

37.They built this hotel six months ago.

This hotel ..............................................................................

38. He likes wearing Jeans.

He is interested..............................................................................

39. It isn’t necessary for me to lớn wear the Ao dai today.

I don’t ..............................................................................

40. Hanoi capital is generally not as exciting as Ho đưa ra Minh city. (more)

Ho đưa ra Minh city.........................................................................................................

Đáp án và chỉ dẫn làm bài

1.B

2. C

3. A

4. A

5. B

6. A

7. A

8. A

9. B

10. A

11. A

12. D

13. Have seen

14. Watching

15. Wouldn’t rain/ would not rain

16. Be done

17. Fashionable

18. Modernized

19.poet

20. Striped

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A

31. F

32. F

33. T

34. F

35. F

36. I wish I could speak English well.

37. This hotel was built six months ago.

38. He is interested in wearing jeans.

39. I don’t need khổng lồ wear the Ao dai today.

40. Ho chi Minh đô thị is generally more exciting than Hanoi capital.

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo .....

Đề thi học tập kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh lớp 9

Thời gian làm cho bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. Baggy B. Minority

C. Style D. Symbol

2. A. Casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. Publish B. Reputation

C. until D. Fun

4. A. Worked  B. Washed

C. Appeared D. Stopped

II. Circle the best answers

1. The trùm cuối said he would fly lớn Ho chi Minh city (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time vày you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money lớn buy a thể thao car.

4. It seems difficult for me (having/ to lớn have/ lớn having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used lớn wear/ used to wearing/ get used khổng lồ wearing/ is used to lớn wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want khổng lồ (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not khổng lồ go out/ don’t go out/ to go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

III. Supply the correct verb form

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

……………………………………………………………………………………………

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking test last week.

 …………………………………………………………………………………………… 

3. The 24th Sea Games (just hold) in Thailand.

……………………………………………………………………………………………

IV. Rewrite the following sentences as directed

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

……………………………………………………………………………………………

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

……………………………………………………………………………………………

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi và the (friendly) of people. (USE THE CORRECT size OF THE WORDS)

……………………………………………………………………………………………

5. ”Where bởi you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

……………………………………………………………………………………………

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

V. Underline the word uncorrected then correct it

1. Uncle John said that he would go to lớn Nha Trang tomorrow. 

→ ………………………………………………………………………………………..

2. I wish I can earn more money and work less. 

→ ….….….….….….….….….….….…………………………………………………… 

VI. Read the following passage và choose the best answers

Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese lớn be reunited lớn think................. (2) their past activities and hope for good luck in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) trắng washed & ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) lớn a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping to receive money put in small red envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. Traditional B. Modern

C. Compulsory D. Convenient

2. A. About B. With

C. After D. For

3. A. Was B. Were

C. Are D. Is

4. A. Decorate B. Decorating

C. To decorate D. Decorated

5. A. For B. Forward

C. After D. At

6. A. Them B. Who

C. These D. They

7. A. His B. Her

C. My D. Their

8. A. Take B. Not

C. We D. Be

VII. Listen lớn the reading of a letter then kiểm tra the correct box for True or False

StatementsTrueFalse
1.The writer is having a nice time in England.  
2.The weather is cool & the people are friendly.  
3.The writer only met Hoa in Hanoi.  
4.The writer bought lots of souvenirs và took a lot of photos.  

 

Đáp án

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others (1p): 

1. A. Baggy B. Minority

C. Style D. Symbol

2. A. Casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. Publish B. Reputation

C. until D. Fun

4. A. Worked  B. Washed

C. Appeared D. Stopped

II. Choose the best answers (2p):

1. The quái nhân said he would fly to lớn Ho bỏ ra Minh đô thị (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time do you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to lớn buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ to have/ khổng lồ having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to lớn wear/ used to lớn wearing/ get used to wearing/ is used to wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want lớn (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not khổng lồ go out/ don’t go out/ to go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

 

III. Supply the correct verb khung (1,5p):

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

Did you use khổng lồ swim in this river when you were a boy?

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking test last week.

Xem thêm: Cách Phối Đồ Với Quần Jean Nam Cực Chất Cho Mọi Dáng Người, 11 Cách Phối Đồ Nam Với Quần Jean Đẹp Và Cá Tính

Lan enjoys learning English. She passed the English speaking kiểm tra last week.

3. The 24th Sea Games (just hold) in thai Lan.

The 24th Sea Games have just been held in Thailand.

 

IV. Rewrite the following sentences as directed (1,5p):

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

I wish I could answer this question.

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

The roof of the house is being repaired by my father now.

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

I didn’t have time for breakfast because this morning I got up late/ Because this

morning I got up late, I didn’t have time for breakfast.

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi & the (friendly) of people. (USE THE CORRECT khung OF THE WORDS)

Many foreigners love the beauty of Ha Noi & the friendliness of people.

5. “Where vì chưng you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

My friend asked me where I bought that computer.

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

The meeting will be held before May Day.

 

V. Underline the word uncorrected then correct it (1p):

1. Uncle John said that he would go to lớn Nha Trang tomorrow

→ the following day

2. I wish I can earn more money và work less.

→ could

 

VI. Read the following passage & choose the best answers (2p):

Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese khổng lồ be reunited to think................. (2) their past activities và hope for good luck in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) trắng washed và ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) to a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping khổng lồ receive money put in small red envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents & parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. TraditionalB. Modern

C. CompulsoryD. Convenient

2. A. AboutB. With

C. AfterD. For

3. A. WasB. Were

C. AreD. Is

4. A. DecorateB. Decorating

C. Khổng lồ decorateD. Decorated

5. A. ForB. Forward

C. AfterD. At

6. A. ThemB. Who

C. TheseD. They

7. A. HisB. Her

C. MyD. Their

8. A. TakeB. Not

C. WeD. Be

VII. Listen khổng lồ the reading of a letter then check the correct box for True or False (1p):

StatementsTrueFalse
1. The writer is having a nice time in England. 
2. The weather is cool and the people are friendly. 
3. The writer only met Hoa in Hanoi. 
4. The writer bought lots of souvenirs and took a lot of photos. 

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi thân học kì 2

Năm học 2021 - 2022

Môn: tiếng Anh lớp 9

Thời gian có tác dụng bài: phút

(Đề thi số 1)

I. PRONUNCIATION

Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

*

Question 2. Choose the word that has the stress pattern different from that of the others.

*

II. LANGUAGE FOCUS

Question 1. Use the correct tense or form of the verb given in each sentence.

1. Long asked me if I (go)..................... There the next day.

2. If it (not rain)........................ Tonight, we’ll go lớn the movies.

Question 2. Choose one A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence.

3. If you want to pass the English tests, you _______ study hard.

 A. Can

 B. Must

 C. Will

 D. Might

4. It rains heavily, ________ I can’t go lớn the movie with you.

 A. If

 B. But

 C. Because

 D. So

5. People often go lớn that ________ lớn pray.

 A. Khách sạn

 B. Shrine

 C. School

 D. Market

6. He wanted khổng lồ know when I ______ go.

 A. Will

 B. Must

 C. Had lớn

 D. Have to

7. We have well-______ teachers.

 A. Unique

 B. Qualified

 C. To lớn qualify

 D. Qualifications

8. I look forward to lớn ______ from you soon.

 A. Hear

 B. Heard

 C. Lớn hear

 D. Hearing

9. We usually go to lớn our home village at least once ______the summer.

 A. At

 B. On

 C. In

 D. For

10. What do people vị for a living in your village? → _____________________.

 A. They play soccer

 B. They watch TV

 C. They plant rice & raise cattle

 D. They go to lớn the doctor.

III. READING

Read the passage and choose the best answer lớn the question.

AN EXCITING TRIP

I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm & he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to lớn Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.

1. Whom was this passage written about?

 A. Tim

 B. Tim’s brother or sister

 C. An engineer

 D. Darwin

2. What is the writer’s brother’s name?

 A. Tim

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Perth

3. What is Alice Springs?

 A. It is a beauty spot in Australia.

 B. It is a small town in Australia.

 C. It is a big firm Tim works for.

 D. It is Tim’s car.

4. Where will Tim fly lớn Perth from?

 A. His home town

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Australia

5. Why is Tim finding the trip very exciting?

 A. Because he has visited a great number of different places in Australia.

 B. Because he has just bought an Australian oto on the trip.

 C. Because he can fly lớn Perth.

 D. Because it is the first time he has been abroad.

IV. WRITING: Complete the second sentence so that it has a similar meaning.

1/ “ I’m having a wonderful time here .” Cousin Mai said .

→ Cousin Mai said that______________________________________________

2/ He asked me: “Where will you go tomorrow?”

→ He asked me ____________________________________________________

3/ Binh can’t swim.

→ Binh wishes_____________________________________________________

4/ Because Anh studied hard, she got good grades. (rewrite, using “so”)

→ _______________________________________________________________

5/ Save some money or you won’t able khổng lồ buy the house.

→ If you __________________________________________________________

Đáp án

I. Phonetic (1m)

 Question 1: (0.5m)  1. C   2. A

 Question 2: (0.5m)  3. B   4. A

II. Language focus (2.5ms)

Question 1: (0.5m)

 1. Would go    2. Doesn’t rain

Question 2: (2ms)

 3. B 4. D 5. B 6. C 7. B 8. D 9. C 10. C

III. Reading. (2.5ms)

 1. A  2. A  3. B  4. C  5. D

IV. Writing (2.5ms)

1. Cousin Mai said that she was having a wonderful time there.

2. He asked me where I would go the next day/ the following day.

3. Binh wishes he could swim.

4. Anh studied hard so she got good grades.

5. If you save some money, you will able khổng lồ buy the house.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào sinh sản .....

Đề thi học tập kì 2

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm cho bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet lớn indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.

*

II. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to lớn indicate the correct answer lớn each of the following questions

6. We have lived in Hanoi …….. 4 years

 A. In

 B. Since

 C. At

 D. For

7. Lan and Maryam are penpals. They ............ Each other twice a month.

 A. Writing

 B. Has written

 C. Write

 D. Wrote

8. Lan enjoyed the peaceful atmosphere ............. Maryam was praying.

 A. While

 B. During

 C. When

 D. Where

9. Malaysia is divided ……… 2 regions

 A. To lớn

 B. Into

 C. In

 D. On

10. Maryam was really ............... By the beauty of Hanoi.

 A. Impressed

 B. Impress

 C. Impression

 D. Impressive

11. The United States has a ............. Of around 250 million.

 A. Seperation

 B. Population

 C. Addition

 D. Introduction

12. Vietnamese people are very ...................

 A. Friend

 B. Friendly

 C. Friendliness

 D. Friendship

13. Would you mind …… the door?

 A. Open

 B. Opened

 C. Opening

 D. Lớn open

14. We ……… in Lenin Park when it rained.

 A. Walked

 B. Have walked

 C. Were walking

 D. Walk

15. I often play soccer …… Sunday afternoon.

 A. In

 B. At

 C. After

 D. On

16. Kate hates ……… khổng lồ classical music.

 A. Listening

 B. Listened

 C. Listens

 D. Listen

17. Mrs. Lan lives here, ………?

 A. Does he

 B. Doesn’t he

 C. Does she

 D. Doesn’t she

18. If bố became rich, he …… travel around the world.

 A. Can

 B. Would

 C. Will

 D. Should

19. Phái nam suggested …… showers instead of baths khổng lồ save water.

 A. Takes

 B. Take

 C. To take

 D. Taking

20. Mrs Brown, as well as her two children, ………. Traditional dress on the special occasions.

 A. Make

 B. Makes

 C. Wears

 D. Wear

21. Lan used …………….. Pass the mosque on her way khổng lồ primary school.

 A. Walk

 B. Walking

 C. Khổng lồ walking

 D. To lớn walk

22. She asked me …………….. The most?

 A. What I liked food

 B. I liked what food

 C. What food I like

 C. What food I liked

23. Ao dẻo is a rich source of ……………… for some designers.

 A. Inspire

 B. Inspiration

 C. Inspirational

 D. Inspirator

24. He is only 24, but he has already achieved …………… fame.

 A. Worldwide

 B. Similar

 C. Common

 D. Famous

25. Jean cloth is very strong and hardly …………….

 A. Wears out

 B. Puts on

 C. Takes off

 D. Tears out

III. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet khổng lồ indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to lớn the underlined word(s) in the following question

26. Math & English are compulsory subject on this course.

 A. Optioned

 B. Required

 C. Separated

 D. Difficult

IV. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet lớn indicate the word(s) CLOSEST in meaning khổng lồ the underlined word(s) in the following question

27. This kind of jacket is considered to be very fashionable these days

 A. Old

 B. Away

 C. Ancient

 D. Update

V. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to lớn indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

28. Lan: Would you lượt thích to have lunch with us?

Mai: …………….

 A. All right

 B. Yes, I’d love khổng lồ

 C. No, I wouldn’t lượt thích

 D. Yes, I do

29. Hoa: Congratulations on your winning

Minh: ………………..

 A. That’s very kind of you.

 B. You are welcome

 C. No, thanks.

 D. Yes, of course.

VI. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.

Nowadays, more và more people are changing the …30…………….. Why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. And watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to lớn think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. More carefully. We remember that we have many other interesting things lớn do. As we watch …34……………… programs, we want lớn be sure that we will have a really good picture, with bright colors, và ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.

*

VII. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet khổng lồ indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

37. No one has done any repairs lớn this house since people built it.

 A. This house hasn’t been done some repairs since it was built.

 B. This house has been done some repairs since it was built.

 C. This house hasn’t done some repairs since it was built.

 D. This house hasn’t been done some repairs since people built it.

38. Janet said to me, “Have you ever seen a UFO?”

 A. Janet told me if I had ever seen a UFO.

 B. Janet wanted to lớn know whether I have ever seen a UFO.

 C. Janet asked me if I had ever seen a UFO.

 D. Janet asked me have I ever seen a UFO.

39. It"s very crowded here. I wish ..................

 A. There was a few people

 B. There is no one

 C. There was so many people

 D. There weren’t anybody here

40. What sentence is correct?

 A. Would you mind if I asked you a question?

 B. Would you mind if I will ask you a question?

 C. Would you mind if I aske you a question?

 D. Would you mind if I asking you a question?

Đáp án

*

....................................

....................................

....................................

Trên đây là phần bắt tắt một số đề thi trong những bộ đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 9 năm học 2021 - 2022 học tập kì 1 & Học kì 2, nhằm xem khá đầy đủ mời quí độc giả lựa chọn 1 trong các bộ đề thi nghỉ ngơi trên!